Voucheraanbod

Friendly Fire heeft zich samen met andere organisatoren aangesloten bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’. De maatregelen die zijn genomen naar aanleiding van de coronacrisis zorgen voor een enorm zware klap voor de cultuursector. Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat kaartkopers hun evenement of concert alsnog op een later moment bezoeken. Dit helpt de financiële impact die is ontstaan enigszins op te vangen waardoor de podia en evenementen behouden kunnen worden. De regeling is opgesteld door de gehele cultuursector samen, volgt de regels van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en wordt onder andere gesteund door minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Je ticket blijft geldig
Je ticket blijft geldig voor het uitgestelde concert/evenement van Friendly Fire dat op een later moment zal plaatsvinden. Dit zijn bijzondere tijden die ons allemaal raken. Dit nieuws heeft een enorme impact op onze producties en iedereen die hierbij betrokken is. Voor ons maakt het een groot verschil als je nu de beslissing maakt om je ticket te behouden en het uitgestelde concert/evenement alsnog bij te wonen. Samen met andere organisatoren sluit Friendly Fire zich daarom aan bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’.

Friendly Fire Voucher
Kun je niet op de nieuwe datum van het concert/evenement? De ‘Bewaar je ticket, geniet later’-actie voorziet in een voucherregeling die wij als Friendly Fire ook zullen aanbieden. De Friendly Fire Voucher zal de waarde hebben van jouw aangeschafte ticket(s) (incl. service- en orderkosten en eventuele verzendkosten) en kan ingezet worden voor andere evenementen en shows georganiseerd door Friendly Fire. Wil je geen gebruik maken van de voucher, dan blijft de mogelijkheid bestaan om je geld terug te vragen. Wil je meer weten over deze regeling, kijk dan op www.bewaarjeticket.nl. Bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vind je meer informatie over je consumentenrechten in verband met deze regeling.

Als je een ticket hebt voor een van onze producties, dan ontvang je binnenkort een mail met alle informatie omtrent het behouden van je ticket, het laten omzetten van je ticket in een voucher of het terugvragen van je geld. Wacht deze mail af, totdat je deze krijgt hoef je zelf nog geen actie te ondernemen. Heb je andere vragen? Zie deze FAQ over de Friendly Fire Voucher.

Klik hier om ons voucheraanbod te bekijken en om je voucher meteen te verzilveren.