Voucheraanbod

Friendly Fire heeft zich samen met andere organistoren aangesloten bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’. De maatregelen die zijn genomen naar aanleiding van de coronacrisis zorgen voor een enorm zware klap voor de cultuursector. Met ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoopt de sector dat kaartkopers hun evenement of concert alsnog op een later moment bezoeken. Dit helpt de financiële impact die is ontstaan enigszins op te vangen waardoor de podia en evenementen behouden kunnen worden. De regeling is opgesteld door de gehele cultuursector samen, volgt de regels van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en wordt onder andere gesteund door minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Je ticket blijft geldig
Je ticket blijft geldig voor het uitgestelde concert/evenement van Friendly Fire dat op een later moment zal plaatsvinden. Dit zijn bijzondere tijden die ons allemaal raken. Dit nieuws heeft een enorme impact op onze producties en iedereen die hierbij betrokken is. Voor ons maakt het een groot verschil als je nu de beslissing maakt om je ticket te behouden en het uitgestelde concert/evenement alsnog bij te wonen. Samen met andere organisatoren sluit Friendly Fire zich daarom aan bij het initiatief ‘Bewaar je ticket, geniet later’.

Friendly Fire Voucher
Kun je niet op de nieuwe datum van het concert/evenement? De ‘Bewaar je ticket, geniet later’-actie voorziet in een voucherregeling die wij als Friendly Fire ook zullen aanbieden. De Friendly Fire Voucher zal de waarde hebben van jouw aangeschafte ticket(s) (incl. service- en orderkosten en eventuele verzendkosten) en kan ingezet worden voor andere evenementen en shows georganiseerd door Friendly Fire. Wil je geen gebruik maken van de voucher, dan blijft de mogelijkheid bestaan om je geld terug te vragen. Wil je meer weten over deze regeling, kijk dan op www.bewaarjeticket.nl. Bij de Autoriteit Consument & Markt (ACM) vind je meer informatie over je consumentenrechten in verband met deze regeling.

Als je een ticket hebt voor een van onze producties, dan ontvang je binnenkort een mail met alle informatie omtrent het behouden van je ticket, het laten omzetten van je ticket in een voucher of het terugvragen van je geld. Wacht deze mail af, totdat je deze krijgt hoef je zelf nog geen actie te ondernemen. Heb je andere vragen? Zie deze FAQ over de Friendly Fire Voucher.

Werp hieronder een plek op de shows en festivals waarvoor je je voucher kunt gebruiken:


GIJP Live! XL
Rotterdam Ahoy
2 sep 2020

The 1975
Ziggo Dome
20 okt 2020

Kensington
Ziggo Dome
5 nov 2020
 

Duncan Laurence
Ziggo Dome
17 nov 2021

Bon Iver
Ziggo Dome
18 jan 2021

Hans Zimmer Live
Ziggo Dome
27+28 feb 2021
 
 

Two Steps From Hell
AFAS Live
15 mei 2021

The Legends We’ve Lost
Live At Amsterdamse Bos
16 mei 2021

Wolter Kroes
Live At Amsterdamse Bos
28 mei 2021

Caro Emerald
Live At Amsterdamse Bos
29 mei 2021

3JS
Live At Amsterdamse Bos
30 mei 2021

Rowwen Hèze
Live At Amsterdamse Bos
11 juni 2021
 

Best Kept Secret 2021
Beekse Bergen, Hilvarenbeek
11-12-13 juni 2021

Jimmy Eat World
Live At Amsterdamse Bos
26 juni 2021

Indian Summer Festival 2021
Geestmerambacht, Langedijk
26 juni 2021
 

Rufus Wainwright
Live At Amsterdamse Bos
12 juli 2021

Ilse DeLange
Live At Amsterdamse Bos
25 juli 2021

Suzan & Freek
Live At Amsterdamse Bos
15 augustus 2021
 

Agnes Obel
Live At Amsterdamse Bos
16 augustus 2021

The Slow Show
Live At Amsterdamse Bos
22 augustus 2021