Tedeschi Trucks Band

 • RTM Stage, Rotterdam
 • Tedeschi Trucks Band weet al meer dan een decennium lang de harten van menig muziekliefhebber te veroveren. Gewapend met nummers als ‘Midnight in Harlem’, ‘Part of Me’ en het recent uitgebrachte album Layla Revisited (Live at LOCKN’) zal de band een optreden van muzikale wereldklasse neerzetten.

  Wat ooit begon als de Derek Trucks & Susan Tedeschi’s Soul Stew Revival, groeide in 2010 uit tot de, inmiddels befaamde, Tedeschi Trucks Band. Frontvrouw Susan Tedeschi bezit een hemelse stem uit de categorie Bonnie Raitt, maar dan met een rauwe rand. Het muzikale verleden van gitarist Derek Trucks, die langdurig deel uitmaakte van de gerenommeerde Southern rockformatie The Allman Brothers Band, vormt een onmiskenbare factor in de stijl van de band. Met zijn gevoelvolle gitaarsolo’s zoekt hij geregeld de grenzen van diverse muzikale stijlen, met name de blues, op. Dit alles heeft geresulteerd in een opname in de top van de Rolling Stone Magazine’s Beste Gitaristen Allertijden.

  Samenwerkingen met muzikale legendes als Santana, Eric Clapton, BB King, Elton John, JJ Cale en een hand vol Grammy Awards zijn slechts een hint in de richting van de muzikale klasse van deze formatie, welke live op het podium pas écht tot uitdrukking komt.

  Prijs:
  Vloer - Best Seats 82,50 €
  Vloer - Regulier 66,00 €
  Tribune 60,50 €
  Balkon 1 55,00 €
  Balkon 2+3 49,50 €
  MIVA 60,50 €

  • De getoonde ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Daarnaast worden er, afhankelijk van de keuze van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten (reguliere postverzending) per transactie in rekening gebracht.
  • Rolstoelplaatsen kunnen alleen telefonisch bij Eventim geboekt worden via 0900-1330 (lokaal tarief).

  Deuren open: 18:30 uur
  Verwachte aanvang: 20:00 uur (houd de website in de gaten voor de definitieve showtijden).

 • Tedeschi Trucks Band

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 49,50

  30 oktober 2022, om 20:00
  RTM Stage
  Ahoyweg 3084 BA Rotterdam

  De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten