The Teskey Brothers

 • AFAS Live, Amsterdam
 • Met het huidige klimaat rondom het Coronavirus, is het niet mogelijk om het concert veilig door te laten gaan. Om deze reden heeft de band besloten de show, die op 17 april 2021 zou plaatsvinden, in zijn volledigheid te annuleren.

  We verwachten dat de band in 2022 weer terugkeert naar Nederland voor een show. We houden je, als kaartkoper van dit concert, op de hoogte van een nieuwe aankondiging.

  Statement van de band:
  “Dear friends in UK and Europe… It’s the news we’ve been dreading. Sadly the time has come to cancel our upcoming tour. We were so hoping for a miracle but it was not to be. We can’t wait to come back over and see you but we’ve decided to wait until it is safe to do so before making more plans. Tickets will be refunded from your point of purchase. In the meantime stay safe and warm. Xx TTB”

  The Teskey Brothers, bestaande uit broers Josh en Sam Teskey, Brendon Love en Liam Gough, hebben al een uitstekende live-reputatie in ons land. “Teveel klasse. Te goed”, schreef Blues Magazine vorig jaar over het optreden in de Stevenskerk in Nijmegen. Begin 2020, nog voor de coronacrisis, gaf de band twee uitverkochte optredens in Paradiso Amsterdam en De Oosterpoort in Groningen. Ook op festivals zijn The Teskey Brothers erg populair, in 2019 trokken ze veel publiek op Tuckerville en North Sea Jazz. De band scoorde twee keer de TopSong op NPO Radio 2, met de singles ‘Pain and Misery’ en ‘Hold Me’. Na deze successen de afgelopen tijd, wordt het optreden in AFAS Live het grootste optreden van The Teskey Brothers in Nederland tot nu toe.

  Een mix van elementen van soul, blues en southern rock: zo beschrijf je de sound van The Teskey Brothers. Tijdens hun tienerjaren ontdekten de Australiërs hun liefde voor soulmuziek uit de jaren ’60 en sindsdien maken ze al samen muziek. Door zijn schurende stem wordt leadzanger Josh Teskey vaak vergeleken met soullegende Otis Redding. Met hun tijdloze muziek en rauwe, emotionele optredens trekt de band zowel oudere soulliefhebbers als jonger publiek aan.

 • The Teskey Brothers

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 38,50

  17 april 2021, om 20:00
  AFAS Live
  ArenA Boulevard 590 1101 DS Amsterdam

  De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten. Er worden, afhankelijk van het item en verzendwijze, maximaal €1,85 orderkosten en/of €3,60 verzendkosten per transactie in rekening gebracht.

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten