Lana Del Rey

  • Ziggo Dome, Amsterdam
    • Uitverkocht

Lana Del Rey staat op vrijdag 21 februari 2020 in de Ziggo Dome, Amsterdam. Voor de Amerikaanse wereldster is het al even geleden dat ze op Nederlandse bodem speelde: in 2013 stond Lana Del Rey in een razendsnel uitverkochte HMH. De zangeres maakte vijf studio-albums, het nieuwe album Norman Fucking Rockwell komt op 30 augustus uit. Tickets voor dit niet te missen concert in de Ziggo Dome zijn nu verkrijgbaar.

LET OP: tickets voor het concert van Lana Del Rey staan op naam. Dit gebeurt op uitdrukkelijk verzoek van de artiest, om doorverkoop van de tickets te voorkomen. Als de tickets eenmaal gekocht zijn, kan de naam van de hoofdboeker NIET meer aangepast worden. Dit is dus een ‘fans only’-evenement! In aanvulling op en/of in afwijking van de algemene voorwaarden van de organisator, Friendly Fire, gelden de onderstaande voorwaarden om de doorverkoop van tickets te voorkomen:
• Je kunt maximaal vier tickets per persoon kopen.
• Als jij degene bent die de ticket(s) hebt gekocht, geldt jij als hoofdboeker. Dat betekent dat je jouw volledige naam zoals in jouw paspoort staat bij de aanschaf van de ticket(s) moet laten weten en dat jouw volledige naam op de ticket(s) wordt geprint en - belangrijk - dat jij je met een geldig legitimatiebewijs moet kunnen identificeren om tot het concert in de Ziggo Dome toegelaten te worden.
• Als je meerdere tickets hebt gekocht wordt alleen jouw volledige naam als hoofdboeker op elk ticket gemeld en moeten jouw gasten tegelijk met jou binnenkomen. Zo niet, dan komen jouw gasten helaas niet binnen, kunnen zij het concert niet in de Ziggo Dome bijwonen.
• Als de ticket(s) eenmaal gekocht is (zijn), kan de naam van de hoofdboeker NIET meer aangepast worden. Dat betekent ingeval er meerdere tickets gekocht zijn dus ook dat wanneer de hoofdboeker verhinderd is, de overige gasten waarvoor de tickets gekocht zijn geen toegang hebben tot het concert en de tickets ook niet kunnen worden doorverkocht omdat dan de naam van degene die dat zou hebben gekocht niet matcht met de naam van de hoofdboeker.
• Tickets mogen overigens onder GEEN BEDING worden doorverkocht of overgedragen aan anderen. Als de organisator constateert dat dit toch het geval is, wordt de barcode van de ticket(s) ongeldig gemaakt waardoor je niet meer binnenkomt.
• De organisator aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade - van wie dan ook - wanneer de toegang tot het concert wordt geweigerd op grond van de bovenstaande (schending) van (een van de) voorwaarden.