Gods of Rap

 • Ziggo Dome, Amsterdam
  • Uitverkocht

De drie grootste en invloedrijkste hiphopgroepen ter wereld komen samen voor een speciale show: Wu-Tang Clan, Public Enemy en De La Soul bundelen de krachten voor de Gods Of Rap Tour en slaan Amsterdam natuurlijk niet over. En hoe deze Goden beter te ontvangen dan groots? Op donderdag 16 mei zijn de drie crews samen te zien in de Ziggo Dome!

Met de tour vieren de acts de jubilea van drie iconische hiphopalbums. Wu-Tang Clan’s debuutalbum Enter The Wu-Tang: 36 Chambers bestaat vijfentwintig jaar, terwijl Public Enemy’s It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back en 3 Feet High and Rising van De La Soul alweer dertig kaarsjes uitblazen. De avond wordt gepresenteerd en voorzien van dj-sets door de legendarische DJ Premier.

Alle groepen hebben afzonderlijk in uitverkochte zalen gespeeld over de hele wereld, en hebben gezorgd voor revolutionaire muziek. Nu komen ze hun legacy samen vieren met de Nederlandse fans in de Ziggo Dome. Hiphopliefhebbers; mis deze op voorhand unieke en historische hiphopshow niet!

Prijzen:
Golden circle: UITVERKOCHT
Staanplaatsen: UITVERKOCHT
Ring 1 - Rang 1: €65
Ring 1 - Rang 2: €55
Ring 2 - Rang 1: €45
Ring 2 - Rang 2: €40
Ring 2 - Rang 3: €35
Rolstoelplaats: €65
*alle prijzen excl. servicekosten en excl. transactie en/of verzendkosten
VIP Pakket

Het is niet toegestaan om grote tassen mee te nemen als je naar een show in de Ziggo Dome gaat. Handtassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. We raden je aan om tassen thuis te laten. Daarnaast moet je rekening houden met een toegangscontrole, zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent.

Deuren: 18:00 (in plaats van 18:30)
Inloop met DJ Premier: 18:30
Aanvang: 19:15 (in plaats van 20:00)
Verwachte eindtijd: 23:00

 • Gods of Rap

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 35,00

  16 mei 2019, om 18:30
  Ziggo Dome
  De Passage 100 1101 AX Amsterdam

  Kaarten voor Gods of Rap in Ziggo Dome zijn vanaf vrijdag 1 februari, 10:00 uur te koop vanaf €35,00 (excl. servicekosten en excl. transactie en/of verzendkosten).

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten