George Ezra

De Engelse singer-songwriter George Ezra geeft op maandag 13 mei 2019 zijn grootste Nederlandse show tot nu toe, in Rotterdam Ahoy. Het is een goed jaar voor George Ezra, die in 2014 doorbrak met de hitsingle Budapest, afkomstig van zijn debuutalbum Wanted on Voyage. Afgelopen voorjaar bracht hij het album Staying At Tamara’s uit, met daarop de hitsingles Don’t Matter Now en Paradise. Afgelopen zomer groeide de track Shotgun uit tot een zomerhit en topte twee weken lang de hitlijsten. Ook het album Staying At Tamara’s haalde het tot de top tien van de albumlijst. Qmusic presenteert de show in Rotterdam Ahoy.

George Ezra heeft in 2018 drie keer in Nederland opgetreden. Het concert in Paradiso dat hij gaf op 10 april was binnen één uur uitverkocht, en ook AFAS Live is voor zijn optreden op 30 oktober al uitverkocht. Als afsluiting van de zomer gaf de jonge Engelsman een uitermate succesvol optreden op het festival Tuckerville in Enschede.

Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen en met name van koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4 formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan in Rotterdam Ahoy. We raden u aan deze niet mee te brengen. Rotterdam Ahoy behoudt zich het recht voor om kleding, jassen en persoonlijke bezittingen van bezoekers te inspecteren bij binnenkomst.

 • George Ezra

  • Kaarten
  • vanaf €
  • 32,50

  13 mei 2019, om 20:00
  Rotterdam Ahoy
  Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

  Kaarten voor George Ezra in Rotterdam Ahoy zijn vanaf nu in de verkoop vanaf €32,50 (excl. servicekosten en excl. transactie en/of verzendkosten).

  Meer informatie over dit event
 • Deel dit event op social media!
  Bestel kaarten